Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı muhtarlardan şehitlerimize destek!

Darıca Muhtarlar Derneği, Darıca Kaymakamlığı tarafından demokrasi şehitlerinin ailelerine ve gazilere yönelik başlatılan yardım kampanyasına bağışta bulunarak herkese örnek oldular. Kaymakam Ömer Karaman ise, muhtarları bu davranışlarından dolayı tebrik etti.

Darıcalı muhtarlardan şehitlerimize destek!
19 Ağustos 2016 - 16:57
15 Temmuz’da canını bu ülke için siper eden şehit ve gazilere minnettar olduklarını ifade eden Darıcalı muhtarlar, daima kendilerinin yanlarında bulunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a da teşekkür ettiler. Kaymakam Ömer Karaman burada yaptığı konuşmada, ‘’15 Temmuz gecesi ülkemizin karşılaştığı hain darbe teşebbüsü neticesinde aziz milletimiz büyük bir fedakarlık ve kahramanlık örneği göstererek asker görünümlü eşkıyaları bozguna uğrattı. Aynı zamanda bu milli irademize sahip çıkma noktasında milletimizin, vatandaşlarımızın geldiği noktayı bizlere göstermekte. Öncelikle aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Daha sonrasında Başbakanlığımızın başlatmış olduğu yardım kampanyası çok büyük ilgiye mahzar oldu. Darıca’da açılan yardım kampanyasında bir çok yardımlarda bulundu. Onun dışında çeşitli kurum ve kuruluşlarımızda yardım yapmaya devam ediyor. 
 
MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Muhtarlarımız aynı zamanda demokrasinin olmazsa olmazları. Çünkü doğrudan halkın seçtiği yöneticiler olarak, halkla iç içe olarak en mikro düzeydeki birimlerimizdir. Bu noktada demokrasiye sahip çıkmalarından daha doğal bir şey olamazdı. Darıca halkı da her zaman olduğu gibi hayırseverliğini ve ilgi alakasını en üst düzeyde gösterdiler. Halkımıza devletimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu