Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Böyle olur şampiyonun gecesi!

Destansı bir başarı elde ederek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Darıca Martıspor, şampiyonluğu önceki gün muhteşem bir geceyle kutladı.

Böyle olur şampiyonun gecesi!
04 Mart 2019 - 09:00
Bölgemizin lokomotif kulübü Darıca Gençlerbirliği’nde top koşturmuş Darıcalı eski futbolculardan kurulu yönetim kadrosu ile yola çıkan, Darıca’nın gelecek vaad eden yıldız adaylarının yer aldığı takım kadrosuyla kısa sürede büyük ses getiren Martıspor, şampiyonluğu Özdemir Düğün Salonu’nda kutladı. Geceye bir çok Darıcalı işadamı, siyasetçi ve spor adamı katılırken, futbolcu aileleri ve yakınları da şampiyonluk kutlamasına renk kattılar.

 
GECEYE BÜYÜK İLGİ
Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya da Martıspor’u şampiyonluk gecesinde yalnız bırakmadılar. Martıspor’un Derince’de şampiyonluğunu müjdeleyen Play-Off final maçını yerinde izleyen ve maçtan sonra takıma şampiyonluk primi açıklayan CHP’li aday Törk, gecede çarpıcı açıklamalar yaptı. Belediye Başkanı olması halinde Darıca’yı spor kenti haline getireceğinin sözünü veren Törk, Darıca’nın tek profesyonel takımı, ağabey konumunda olan Darıca Gençlerbirliği’nin kurtuluşu için her şeyi yapacağını söyledi. Martıspor’un güçlü bir şekilde Darıca’nın takımı olduğunun altını çizen Törk, “Martıspor’u hedefi artık BAL ligi olacak. Biz bu takımı daha üst seviyeye çıkarma adına elimizden geleni yapacağız. Muhteşem bir başarı elde eden Martıspor ailesini bir kez daha yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 
BIYIK: MARTISPOR'UN DAİMA YANINDAYIZ
Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise tesisleşmenin önemine vurgu yaparak, Martıspor’un iç saha maçlarını oynadığı Nenehatun Stadı’nı modern bir hale getirerek Darıca’ya yakışan bir tesis yapacaklarını söyledi. Martıspor’un saygıyı hak eden bir başarı elde ettiğini belirten Bıyık, amatör kulüplerin her zaman yanında olarak, gençliğe sahip çıkacaklarını söyledi. 
 
ÇETİNKAYA DA GECEYE GELDİ
Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya da Martıspor yönetimini ve futbolcularını tebrik ederek, başarıların devamının geleceğine inandığını söyledi.