Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fen İşleri'ne durmak yok

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde başlatılan asfalt serim ve asfalt yama, bakım onarım işlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Fen İşleri'ne durmak yok
09 Ağustos 2016 - 10:11
Gebze Belediyesi’nden asfalt seferberliği. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin dört bir yanında asfalt çalışmalarını, belirlenen program dahilinde hız kesmeden sürdürüyor. Fen işlerine bağlı ekipler Osman Yılmaz Mahallesi 618 sokak ve çevresinde asfalt serim ve asfalt yama çalışmalarını tamamlayarak Cumhuriyet Mahallesi 2223 sokak ve çevresinde çalışma başlattı. 5 ekiple belirlenen program dahilinde asfaltlama çalışmalarına devam eden Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ayrıca Kirazpınar Mahallesi’ne kurulacak olan temizlik işleri aktarma tesisinde de asfalt serim uygulaması yapıyor.
 
PELİTLİ MEZARLIĞINDA ASFALT ÇALIŞMASI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına hız kazandıran fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ayrıca Pelitli Mezarlığı’nın bağlantı yollarında asfalt serimi için gerekli çalışmaları tamamladı. fen işleri müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde bakım, onarım, asfalt yama ve serim işlerinin belirlenen program dahilinde devam edeceğini bildirdi.