Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Martıspor gümbür gümbür geliyor

Maşukiye ile amansız bir şampiyonluk yarışı içerisine giren Darıca Martıspor, Taşköprü Birlik deplasmanında kendini affettirdi. Kendi evinde aldığı Çayırova Fatih yenilgisini 5-0’lık farklı galibiyetle telafi eden mavi-beyazlılar, Çarşamba günü oynayacağı Maşukiye maçı öncesi moral depolamış oldu.

Martıspor gümbür gümbür geliyor
31 Aralık 2018 - 08:39
1.Küme’deki ilk sezonunda şampiyonluğu kovalayarak herkesin takdirini kazanan Darıca Martıspor, Taşköprü Birlik deplasmanında kritik bir galibiyet aldı.  Geçen hafta Çayırova Fatih’e 1-0 yenilerek liderlik koltuğunu Maşukiye’ye kaptıran mavi-beyazlılar, Çarşamba günü Kartepe ekibiyle oynayacağı maç öncesi hata yapmadı ve Taşköprü Birlikspor’u 5-0 mağlup etti. Körfez Esentepe Stadı’ndaki mücadelede rahat bir 90 çıkartan ekibimiz ilk yarım saatte işi bitirdi.
30 dakikaya 4 gol sığdıran Darıca Martıspor ikinci yarıda bir gol daha bularak karşılaşmayı 5-0 kazandı. Maşukiyespor ile arasındaki 2 puanlık farkı koruyan Darıca Martı, Kartepe ekibiyle 2 Ocak Çarşamba günü Metin Oktay Stadı’nda karşılaşacak. Saat 19.15’te başlayacak maçı kazanan takım şampiyonluk yolunda çok önemli bir zafere imza atacak.