Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; Bunlar seçimi, seçmeni manipüle etmeye yönelik hareketler!

Millet İttifakı CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, önceki gün yaygın basında çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Törk; Bunlar seçimi, seçmeni manipüle etmeye yönelik hareketler!
25 Mart 2019 - 13:51
Törk, bu tür haberlerin kazanamayacaklarını anlayanların tamamen seçimi manüpüle edilmeye yönelik olduğunu söyledi. Yakup Törk konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Törk şunları söyledi;’’ Ankara da adayımız Mansur Yavaş’a olduğu gibi Darıca’da da anketler de öne çıkıyor olmamız birilerinin zoruna ağrına gidiyor. Biz bütün arkadaşlarımıza güveniyoruz varsa bir sıkıntısı olan devletimiz büyüktür gereğini yapar.
 
Çok sayıda belge isteniyor ve inceleniyor
Ayrıca meclis üyeliği için herkesten adli sicil kaydı gibi çok sayıda belge alınıyor. Bunlar tek tek inceleniyor, sorgulanıyor ve buna göre onaylanıyor.  Tüm arkadaşlarımız temiz bu yapılanlar tamamen karalamaya yönelik. Bunlarında paylaşılması basına servis edilmesi de ilginç. Bunlar tamamen seçimi, seçmeni manipüle etmeye yönelik hareketler. Hiçbir arkadaşımızın problemi yok varsa da devletimiz böyle bir şeye müsaaede etmez. Böyle bir şey olamaz bu çok basit bir şey değil. Ama biz bu milletin bayrağını vatanını seven insanlar olarak bu işin siyaset ve ahlak dışı olduğunu söylüyoruz. Ama biz yılmadan sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz.
 
31 Mart’ta seçimi biz kazanacağız
Seçim çalışmaları hakkında da bilgilendirmede bulunan Yakup Törk, halktan gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını bunun da kendilerine güç verdiğini söyleyerek 31 Mart akşamı seçimden zaferle çıkacaklarını da ifade etti.