Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Müthiş proje; ''Birr Şehirr' 

Önceki gün, gazetemizi ziyaret eden Özel Hospital Park Hastanesi ve Birr İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yöntem’e Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'ta dün İade-i ziyarette bulundu.

Müthiş proje; ''Birr Şehirr' 
21 Ağustos 2017 - 10:52
Çayırova Akse Mahallesi Rahmi Dibek Caddesi No:295 adresinde  yaklaşık olarak 1 yıl önce yapımına başlanan ‘’Birr Şehir ‘’İnşaat alanındaki ofisinde Dr. Yakup Yöntem ve Genel Müdür Fatih Dal ile görüşen Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat, Birr İnşaat Projesine hayran kaldığını ifade etti.
6 Bloktan oluşan Birr İnşaat hakkında bilgilendirmede bulunan Dr. Yakup Yöntem, sağlık sektöründeki hizmetlerinin yanına 10 yıl önce inşaat sektörünü de kattıklarını söyleyerek, ‘’ Bu 10 yılda, binlerce aileyi ev sahibi yaptık. 10 yıl önce sattığımız dairelerin sahipleri, bu gün dahi memnuniyetlerini dile getirmektedirler. Çünkü , her projenizde hayal gücünüzü ve insana olan inancınızı kattığınızda, mimari anlayışınız, size duyulan güven kadar sağlam olur. İşte o zaman başarınız, yapılarınızla birlikte yükselir. Biz sadece güveniniz için çalışıyoruz’’ şeklinde konuştu.
 
Bu proje yeni bir hayat sunuyor
Birr İnşaat’ın Çayırova’daki ‘’Birr Şehir Projesi’’, adeta kentin içinde, kalabalıktan uzak ayrı bir şehir izlenimini veriyor. Her türlü konfor ve yaşam alanlarının düşünüldüğü projede en küçük detaylar dahil, mutlu, kaliteli ve güvenli bir hayat için tasarlanmış. Modern yapısıyla konforu yaşatırken, konumuyla her zaman kazandıracak, insana sadece güven hissettirecek, sınırlı sayıda, sınırsız bir mutlulukla yaşayacağınız yeni bir hayat sunuyor.
Ziyarette, ‘’birr inşaat’’ın Genel Müdürü Fatih Dal ise, ‘’birr şehir’’ Çayırova projesinin her detayında, burada yaşamlarını sürdürecek insanların, özel olduklarını hissettirecek mimari bir tasarım olduğunu söyleyerek, ‘’bununla birlikte marmara bölgesinin yatırım merkezinde ayrıcalıklı kazanç sağlayacak özel bir projedir. profesyınel mimari kadromuzla özenle tasarlanan ‘’birrşehir’’ projesi, gerek dış mimarisindeki modern çizgileri, gerek seestetiğin konforlu yaşam alanlarına dönüştürüldüğü iç dekorasyonlarıyla yaşamlara kalite katacaktır’’ dedi
 
Akıllı evler sizi bekliyor
Toplam 230 daire ve 2 dükkandan oluşan ‘’birrşehir’’ projesi, 1.250 metrekare yarı kapalı otopark ve 4.500 metrekarelik yeşil alana sahip.
A Grubu zemin etüdüne sahip üzerinde deprem yönetmeliğine uygun radyal temel sistemleri ile kurulan ‘’birrşehir’’ 24 saat özel güvenlik, kapalı devre kamera sistemi ve akıllı ev yöntemiyle site sakinlerine huzur ve güven verdiğini sözlerine ekleyen birr İnşaat Genel Müdürü  Fatih Dal, müşterilerinin yaşam koşullarının en mükemmel şeklide olması yönünde hedef belirlediklerini belirtti.
Çayırova, ‘’birrşehir’’projesinde  2+1, 1+1, 3+1 normal dairelerin yanısıra,  dublex dairelerin de müşterilerinin beğenisine sunulduğunu belirten Fatih Dal, projeyi görmek isteyenlerin mutlaka uğramaları ya da 444 9 216 numaralı telefonla bilgi alabileceklerinin altını çizdi