Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADIN VE GENÇLİK KOLLARINA TEŞEKKÜR

Üçüncü döneme yüzde 51 oy alarak başlangıç yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, tebrik ziyaretine gelen Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na teşekkür ederek, “Alınan bu önemli başarıda en büyük pay sizlerin” dedi

KADIN VE GENÇLİK KOLLARINA TEŞEKKÜR
04 Nisan 2014 - 08:15
 Üçüncü döneme yüzde 51 oy alarak başlangıç yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, tebrik ziyaretine gelen Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları’na teşekkür ederek, “Alınan bu önemli başarıda en büyük pay sizlerin” dedi.
 
Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Başkan Karabacak’ın eşi Teslime Hanım ve İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Başkan Karabacak’ı ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dilediler. Başkan Karabacak ise seçim çalışmalarında, başta Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve eşi Teslime Hanım olmak üzere kadın kollarının girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadığını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.
 
Yeni dönemde bayanlar için birçok önemli projeleri olduğunu ifade eden Başkan Karabacak, “Toplumun huzuru ailede başlar. Ailede de bayanlar mutlu olursa diğer bireylerde mutlu olur. Bu noktadan hareketle ilçemizde yaşayan bayanların toplumsal hayata katılımını sağlayacak önemli projelerle halkımızın karşısında olacağız”diyerek düşüncelerini dile getirdi.
 
Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetimi Başkan Karabacak’ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dilerken, Başkan Karabacak’ta Yerel seçimlerde özelliklerin gençlerin önemli bir demokrasi sınavını başarıyla atlattıklarını ifade ederek, hepsine teşekkür etti.