Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırasöğütler Dalçığı korkutuyor

Sırasöğütler Mahallesi'nden Köşklüçeşme Mahallesi'ne bağlanan Sırasöğütler Dalçığı'nda yaşanan kazalar çevredeki vatandaşları oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gün bir kazanın yaşandığı Dalçık yakınlarında bulunan okulda okuyan öğrencilerde yaya geçişleri sırasında büyük tehlike yaşıyor.

Sırasöğütler Dalçığı korkutuyor
10 Nisan 2018 - 18:38
Geçtiğimiz günlerde yaşanan ölümlü kazanın ardından Sırasöğütler Dalçığı artık iyice tartışılmaya başlandı. Tünel içindeki darlık sebebiyle ansızın yaşanan kazalar, Sırasöğütler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları iyice korkutmaya başladı. Hemen hemen hergün bir kazanın yaşandığı tünel içinde yeterince genişlik olmaması ve araçları sürekli kafa kafaya gelmek üzereyken son anda manevra yaparak bu kazalarda kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar, özellikle öğrencilerin okula geçişi sırasında büyük tehlike yaşadıklarını belirttiler. 
Darıca'ya giriş çıkış noktalarından biri olarak kazandırılan geçit bağlantı yolunun 60. Yıl Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerin karşıdan karşıya geçişi esnasında tehlike oluşturduğu bu tehlikenin ortadan kalkması için trafik düzenlemelerinin oluşturulması gerektiğini söyleyen Sırasöğütler Mahallesi sakinleri, öğrencilerin bu kavşak noktasından okullarına gidiş gelişleri esnasında sıkıntı çektiğini açıkladılar. Veliler mahalle içindeki yollarında düzenleme yapılmasını talep etiler.