Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B :4- Bandırma: 0

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, ligin 13.haftasında sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u 4-0 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Kemal Tokak(2), Ahmet Kutluer(p) ve Tuncay Fındıkçı kaydetti.

Darıca G.B :4- Bandırma: 0
18 Kasım 2018 - 09:52

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maça ilgi az olurken, mücadeleyi Darıca CHP ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca ilçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve Darıca G.B’yi temsilen Kulüp Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş izledi.

Mücadeleye etkili başlayan konuk ekip Ömer Faruk Ermenç ve Fatih Üge ile yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi. Karşılaşmanın gol perdesi 37.dakikada açıldı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bünyamin Karataş’ın kafa vuruşu direkten geri geldi, Bünyamin kendi topuna tamamlamak isterken savunma topu uzaklaştıramadı. Ceza sahasın içinde oluşan karambolde topa ayak koyan Kemal Tokak, Darıca G.B’yi 1-0 öne geçirdi.Bu golden yalnızca 4 dakika süre bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte kendini unutturan Kemal Tokak, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı Darıca G.B’nin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.Karşılaşmanın ikinci yarısına skorun verdiği moralle etkili başlayan Darıca G.B, 49.dakikada Aytaç Deniz’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Ahmet Kutluer ile gole çevirdi:3-0 Bu dakikadan sonra oldukça rahat bir futbol sergileyen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, 66.dakikada Tuncay Fındıkçı’nın ayağından gelen golle farka koştu:4-0 Bu sonucun ardından puanını 16’ya yükselten Darıca G.B, maç fazlasıyla 10.sıraya yükseldi.