Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 3 semt konağı açılışa hazır!

Darıca’lı Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismi verilen Kazım Karabekir Mahalle Konağı, Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nda inşaat çalışmaları bitti. Semt Konakları, önümüzdeki günlerde yapılacak törenle resmen Darıcalıların hizmetine girecek.

Darıca'da 3 semt konağı açılışa hazır!
28 Haziran 2018 - 13:57
Darıca’lı Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismi verilen Kazım Karabekir Mahalle Konağı, Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nda inşaat çalışmaları sona erdi. Semt konakları, mahalle halkının adeta sosyal yaşam merkezi olacak.
 
ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ YAŞATILIYOR
Darıca’lı şehitlerimizin isimlerinin verildiği mahalle konaklarında şehitlerimizin isimlerini yaşatacak olan Darıca Belediyesi, içerisinde mahalle muhtarlıkların yanı sıra çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanları da barındıracak olan çok amaçlı mahalle konaklarında vatandaşlara hizmet verecek.