Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Aydın, yasaklara tepki gösterdi

Darıca Belediyesi CHP’li meclis üyesi Serap Aydın, köprü açılışları maraton gibi etkinliklerde boy gösteren iktidarın resmi bayramları güvenlik gerekçesiyle yasaklamasına tepki gösterdi.

CHP'li Aydın, yasaklara tepki gösterdi
25 Ekim 2016 - 11:07
 
 
Aydın siyasetten ülke ve yerel gündeme dair şunları söyledi;’’ Partimiz için hep bir önyargı vardı; CHP oraya girmez buraya girmez şeklinde ancak ilçe örgütü olarak biz bu ön yargıyı yıktık. Bizler hac ziyaretinden cenazeye kadar her yerdeyiz ve vatandaşlarımızla birlikteyiz. İlçe Örgütü artık bir fark yarattı o imajından çıkarak halkıyla kucaklaştı. 15 Temmuz darbe kalkışmasında ülkenin zor bir sınavdan geçtiğini ifade eden Serap Aydın Yenikapı mitingine katılarak doğru bir karar verdiklerini fakat iktidarın Yenikapı ruhuna samimi bulmadıklarını vurguladı. 
 
BAYRAMLAR YASAKLANIYOR
Ülkemizde yasaklanan resmi bayramlar konusunda da görüşlerini açıklayan Serap Aydın şöyle devam etti;’’köprü açılışları, maraton yarışları gibi etkinlikler de vatandaşın can güvenliği sağlanırken milli bayramlarda da sağlanabilir. Kendileri her açılış ve etkinliklerde boy gösterirken ulusal bayramlar terör bahane edilerek yasaklanıyor. ‘’ 
 
SURİYE SORUNU
Ülkemizde ve Darıca da her geçen gün sayıları artan Suriyelilerele ilgili konuşan Aydın;’’bu mültecilerin sayısı her geçen gün artıyor. Bunların eğitim sağlık gibi sorunları ne olacak? Acilen mülteci kampları kurulması ve bu mültecilerin kimlik kontrollerinden geçirilmeleri gerek. Bunun yanısıra bu kişilere vatandaşlık verilmemeli.’’ dedi. 
 
TOPLU TAŞIMA ÇOK PAHALI
Toplu taşıma ücretlerinin artışı hakkında tepkisini ortaya koyan Serap Aydın, toplu taşımaya yapılan zamların plansız projelerin neden olduğunun altını çizerek;’’ biz CHP’li meclis olarak bu konuları meclise taşıyoruz. Ayrıca Darıca’nın daha yeşil alanlara sahip olması için tekliÚer verdik ancak yeşil alanlar ne yazık ki TOKİ’ye devrediliyor’’ şeklinde konuştu.