Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Höbek ve Ekinci'den seçim açıklaması!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci’den seçim açıklaması:

Höbek ve Ekinci'den seçim açıklaması!
26 Haziran 2018 - 11:09
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bir açıklama yaptı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek, HDP barajı aşınca seçilemedi. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından bir açıklama yapan Höbek, sonuçları değerlendirdi.  Sosyal medyadan açıklama yapan Höbek, şu ifadeleri kullandı: “Değerli dostlarım bugün gerçekleştirdiğimiz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçiminin sonuçları bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Bu uzun süreçte tarafıma verdiğiniz destekten ötürü hepinize teşekkürlerimi sunarım. Belki ben seçilemedim ancak Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçilerek istikrarın devam etmesi her şeyden önemliydi. Allah’ım ona uzun ömürler versin.” dedi.
EKİNCİ, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci ise yaptığı açıklamada kendisine destek olan herkese teşekkür ederek seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Ekinci sosyal medyadan açıklama yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Seçimler huzur ve sükun ortamında yapılmış, seçmen emanetini bir kez daha AK Parti'ye teslim etmiştir. Sandığa giderek iradesinin sandığa yansımasını sağlayan bütün vatandaşlarımıza ve bu sonucun çıkmasında emeği geçen bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür eder, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemize, devletimize, milletimize ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini temenni ederim. Sevgili dostlarım, seçim kampanyası süresince şahsıma vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ederim. Her ne kadar seçilememiş olsam da sizlerin desteğini her zaman yanımda htim, bana güç verdiğiniz, moral verdiniz. Her birinizden Allah razı olsun.”