Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İntihar edecek sanıldı, ortadan kayboldu

Gebze İstasyon Mahallesi’nde şizofren hastası olduğu öğrenilen 39 yaşındaki M.K. ikamet ettiği apartmanın balkonuna çıkarak bağırmaya başladı. İntihar edeceğini zanneden çevredekiler ihbarda bulununca olay yerine gelen polis ve itfaiyeyi gören M.K. balkondan içeriye girerek kayıplara karıştı.

İntihar edecek sanıldı, ortadan kayboldu
21 Ocak 2018 - 17:56

Gebze İstasyon Mahallesi 1426 Sokak’taki 4 katlı bir apartmanın üçüncü katında ikamet eden ve yakınları tarafından şizofreni hastası olduğu belirtilen M.K.( 39), rahatsızlığı nüksedince evinin balkonuna çıkarak bağırmaya başladı. Kendisini tanıyan mahalle sakinleri ise M.K’nın intihar edeceğini sanarak 155 Polis İmdat’ı arayarak ihbarda bulundu. 

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerini gören M.K. çıktığı balkondan tekrar içeriye girerek bir ortadan kayboldu. M.K.’yı bulmak için apartmana giren polis ve itfaiye ekipleri uzun uğraşlara rağmen şahsın izine rastlayamadı. İtfaiye merdiveni ile çatıya çıkan itfaiyeciler de yaptıkları aramalarda bir sonuca ulaşamayınca, M.K.’ya ulaşma çalışmaları sonlandırıldı.