Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İktidara geldiğimizde Darıca'yı Turizm şehri yapacağız!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, dün Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Çelik burada yaptığı açıklamada Gebze ve Çayırova bir sanayi bölgesi, biz iktidara geldiğimizde ise Darıca’yı turizm bölgesi yapacağız’’ dedi.

İktidara geldiğimizde Darıca'yı Turizm şehri yapacağız!
26 Temmuz 2017 - 11:54
Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve Saadet Partisi Darıca ilçe başkanı Selim Çetinkaya, dün bir basın toplantısı düzenledi. Bayramoğlu’nda bulunan Basın-İlan Kurumu’nda düzenlenen toplantıya  il ve ilçe yöneticileri, Darıcalı muhtarlar, STK’lar katıldı. Toplantıda Saadet Partisi Darıca ilçe başkanı Selim Çetinkaya’nın selamlama konuşmasının ardından konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, ‘’“Yaşadığımız kentlerin kalkınması ve gelişmesi için çalışan bir siyasi partiyiz. Belli dönemlerde iktidar olmuş belli dönemlerde de muhalefet olup iktidarı denetlemişiz. İl teşkilatımızda bir görev değişikliği oldu. Göreve gelir gelmez basın toplantıları yaptık. Önümüzdeki süreçte bir kongre sürecimiz var. Milli Görüşün güvenli bir liman olduğunu Kocaeli’nin gündemine getireceğiz. Tek liste ile seçime gireceğiz. İyi bir yönetici listesi oluşturuyoruz’’
 
KOCAELİ’DEN 10 BİN KİŞİ YENİKAPI’YA GİDECEK
‘’İsrail’in Müslümanlara özel günlerinde yapmadıkları zulüm yok. Üç kardeşimizi şehit ederek geçen Cuma günü de Cuma namazı kılınamadı. Bu Siyonist güçler ancak ve ancak güçten anlıyorlar. Saadet Partisi olarak 30 Temmuz’da Yenikapı’da bir miting yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Bu dava ben Müslümanım diyen herkesi ilgilendiren bir davadır. Kocaeli’nden 10 bin kişi ile bu mitinge katılım göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte bir ve bütünlüğümüzü göstererek devleti yönetenlere cesaret verelim’’
 
FETÖ İLE MÜCADELEYİ BİZ YAPARIZ
‘’ FETÖ ile mücadeleyi Ak Parti yapamıyor. FETÖ ile mücadeleyi ancak ve ancak Milli Görüş yapar. FETÖ’cülerin ciğerini biz biliriz. FETÖ ile mücadelede 1 yıl geçti. İbadet ve ticaretle ilgili mücadele yapılırken ihanetle mücadele edilmiyor. AK Parti kendi yapılarındaki FETÖ’cü belediye başkanları, milletvekillerini ve siyasilerin ortaya çıkarmadığı müddetçe bu mücadele başarıya ulaşamaz. FETÖ mücadelede paranın yolunu izliyorlar. Ancak siyasi yolu izlemiyorlar.” dedi.
 
DARICA’YI TURİZM BÖLGESİ YAPACAĞIZ
‘’Kocaeli genelinde bu bölge çok değerli. İl başkanları içerisinde dahi bana Gebzeli diyorlar. Biz bir köprüyüz. Bu bölgeyi en iyi şekilde yöneteceğiz. Üretken bir kentte yaşıyoruz, ancak hakettiğimiz hizmetleri alamıyoruz. Gebze ve Çayırova sanayi bölgesi, biz iktidara geldiğimizde ise Darıca’yı turizm bölgesi yapacağız. Darıca günden güne gelişen bir şehir. Burada sanayi de yok. Turizm açısından burada herşey elverişli. Ancak belediyeler buraya hizmet yapmıyor. En zor şartlarda bu bölge, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sahip çıktı. Ancak başkan, gereken önemi bu bölgeye göstermedi. Ayrım yapmadan bir hizmet yapmak zorundayız. Büyükşehir’in yatırımları, nüfusa göredir. Hizmette büyük bir adaletsizlik var. Kocaeli’nin 3’de 1inden fazlası bu bölgede yaşıyor. Büyükşehir’den aldığımız hizmetler yetersiz’’ dedi.