Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İşte son hali

Geçtiğimiz pazar günü tadilat için çıktıkları çatı katında yukarıya çıkarmaya çalıştıkları demir borunun yüksek gerilim hattına değmesi sonucu babasıyla birlikte elektrik akımına kapılan 16 yaşındaki Burak Can Usta’nın hastanede çekilen son hali yürek burktu !

İşte son hali
06 Kasım 2019 - 20:26

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, Çınar Caddesi üzerindeki geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda Ayhan Usta ve Oğlu Burak Can Usta elektirik akımına kapılırken, tedavileri için hastaneye kaldırılmışlardı.

Yalova’da bir hastaneye kaldırılan Baba Ayhan Usta’nın bir kaç gün içinde taburcu edileceği öğrenilirken, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren oğlu Burak can Usta’nın son hali yürek burktu.

Kazanın olduğu gün aynı zamanda doğum günü de olan Burak Can Usta’nın elektrik çarpması sonucu elbiseleri tutuşmuş ve alevler annesi tarafından su dökülerek söndürülmüştü.

Vücudunun çeşitli yerlerinde de yanıklar oluşan talihsiz gencin yüzündeki izler ,hastanede çekildiği son resim ile kazanın büyüklüğünü de gözler önüne serdi