Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DAKKON Terörü lanetledi

Ülkemizde yaşanan terör olaylarına kayıtsız kalamayan Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu bir araya gelip hep birlikte hazırladıkları terör bildirisini okudular.

DAKKON Terörü lanetledi
12 Temmuz 2016 - 10:53
  Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi adına meclis başkanları İlyas Aziz ve Nur Demirci’ni yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ’de ki huzur, barış ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan iç ve dış mihraklarca planlanan ve bir çok askerimizin, polisimizin, kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın şehadetiyle, bazılarının ise yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine sabr-ı cemil diliyoruz, acılarımızı millet olarak paylaşıyoruz.

                 Güçlü Türkiye hedefi, her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir. Ülkemizdeki terör yapılanmaları ve faaliyetlerinin her birinin faili ya da sorumluları farklı olsa da hedefi ortaktır. Hedef, bölgesinde huzuru, mazlumların sesi ve sırdaşı olan, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek, sözde çukurları ile engel olarak güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir. Türkiye, tarihi ve kültürel olarak bağlarının bulunduğu Ortadoğu’da Afrika’da, Balkanlar’da tüm mazlumlar coğrafyasın da yaşanan kırılma, çatışma, kamplaşma ve iç savaşların derinleşmesi ve sürmesi adına yürütülen faaliyetlerin içine çekilmek istenmektedir.

                Şehirlerde etek giyip yüzünü kapatan, dağlarda haince arkadan saldıran, yollara bomba koyup haince tuzak kuran kalleş terör ve bu terörü lanetlemeyen, bilakis bundan beslenen siyasi, ekonomik ve medyatik her ne kadar zümre var ise gençlik olarak lanetliyor ve mücadelemizi ebediyen sürdüreceğimizi bir kez daha belirtmek istiyoruz. Aklı ve vicdanı satılmış hainler çok iyi bilmelilerdir ki; bin yıldır bu coğrafyada barışın ve huzurun teminatı olan aziz milletimiz teröre ve destekçilerine haddini bildirecektir.

                Darıca’lı Gençlik olarak, terörün kalıcı bir şekilde sonlandırılması amacıyla devletimizin alacağı her tedbiri ve kararlı duruşu destekliyor, bu mücadelenin her alanında milletin hür ve gür sesi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor ve bütün inancımızla gençlik olarak yanında olduğumuz belirtmek istiyoruz.” Dediler.

    Bu şehrin genç bir STK’sı olarak Oynanan oyunun farkındayız Geçmişte sağ sol kavgalarıyla bizlerin şimdiki yaşlarında olan abi ve ablalarımızı sokağa döktüler ve kardeşi kardeşe kırdırdılar. Bugünde gençleri Kürt Türk mezhep çatışmalarıyla sokağa dökmek istemektedirler. Şunu iyi bilmeliler ki; Biz devletimize inanıyor güveniyor ve her daim yanında olduğumuzu bir kez daha dile getiriyoruz.